Тернопільські волонтери відправили воякам 65 відер вареників

8 Лютого 2017 15:13

Фото зі спільноти “Бункер С” у мережі Facebook

З початку бойових днів щобудня двері волонтерського об’єднання «Бункер С» відчинені для невтомних трудівниць, які готові ліпити вареники для бійців. З понеділка по четвер о 17.00 жінки різного віку і статусу зустрічаються, аби передати на Східний фронт «шматочок рідного дому».

– Дружба родиться в біді, а гартується в труді. Така розумна приказка про наш Бункер С. Кожного дня з понеділка по четвер сходилися наші роботящі жіночки на вареники. Невтомні трудівниці і вдома не сидять без роботи, а в’яжуть шкарпетки. Відправка на схід для наших вояків кожного разу робиться все більша і більша, – пише волонтерка Анна Руда у спільноті «Бункер С» у мережі Facebook.

З допомогою меценатів, які допомагають продуктами і коштами, вдається зробити неможливе.

– Долучаються люди з добрими серцями – Ігор Романець, Іра Гоменюк допомогли коштами на які було закуплено смалець, олію, яйця і все необхідне. Літвінський Володимир 6 літрів соленого сала. Велику кількість закруток приносять в Бункер небайдужі люди . за цей тиждень було зроблено 65 відер вареників то близько 13 000. Дякуємо всім за допомогу і активну працю, – продовжує Анна Руда.

Сьогодні, як і завтра, о 17.00 у приміщенні на вул. Старий Ринок, 1а жінки знову візьмуться до роботи. Знають, десь там, на Сході, їхніх вареників чекають, як свята.