У Тернополі спробують об’єднатися заради перемоги

8 Лютого 2017 13:09

У заході візьмуть участь представники волонтерського руху, творчої інтелігенції, наукових кіл, бізнесових, ветеранських та громадсько-політичних організацій Тернопільщини. Вони планують обговорити текст звернення до парламентських партійних сил та громадськості, озвучений на національному круглому столі, що відбувся 22 січня 2017 року у Києві (http://vilni.org.ua.tilda.ws/zvernennya). Його учасники закликають розпочати внутрішній політичний діалог, припинити розбрат та об’єднатися навколо ключових для країни завдань заради збереження української держави.

Учасники «круглого столу» сформують від представників Тернопільщини для Всеукраїнської робочої групи, що займається розробкою кінцевого тексту документу, який запропонують підписати лідерам проукраїнських партій.

– Дотримання принципів і засад цього звернення стане “лакмусовим папірцем”: хто готовий відкласти власні амбіції на другий план заради інтересів держави, а хто є прибічником антидержавницької діяльності і своїми діями створює для ворогів України сприятливі умови, – повідомляють організатори.

Захід відбудеться у четвер, 9 лютого, о 12:00 в готелі “Тернопіль” (конференц-зал №2, 3-ій поверх).