Тематичні літні денні табори – корисні канікули для дітей і батьків

30 Червня 2017 10:33

Фото: Оксана Ратушняк

Літо час довгоочікуваних канікул. Дітей та підлітків багато сімей відправляють у село до найрідніших бабусь та дідусів на свіже повітря, чисті продукти, до сільських друзів. Є родини, які планують літній відпочинок у заміських таборах. Добре, що для школярства, яке залишається у Тернополі, цього року збільшилась палітра дитячих корисних розваг під наглядом дорослих. Цікаві напрями відпочинку пропонують літні денні табори.  Літній університет мистецтв та туристичні родзинки Тернополя презентує для школярів креативна студія “Іриска”. У таборі від дитячого розважального клубу “ВладМарк” щонеділі змінюється тема зміни від успішного старту, подорожуючи країнами та вивчаючи англійську, діти досліджують світ навколо себе.

Літній міський табір “Веселий день” від креативної студії “Ідея” розважає своїх вихованців іграми, аквапарком, театром то що. Літня студія “Казковий вулик” влаштовує цікаві екскурсії та залучає до організації змістовного відпочинку дітей батьків. Вже традиційно до цікавого відпочинку запрошують дітей у літньому таборі “Капітошка”. Максимально активно-спортивно проводять свій день діти у таборі “Дивосвіт”. Денний літній табір “Диво замок” приймає діток починаючи з 9 години ранку – у програмі багато майстер класів, квестів та екскурсій. Літній міський табір від “Промінчиків” пропонує відпочивати без гаджетів – діти від 6 до 10 років потраплять у справжні історичні та фантастичні пригоди.

Чудовий старт для вивчення польської мови обіцяють у школі польської мови – Polskie popołudnia – це літній ігровий інтенсив польської мови. Заняття тривають з 12 до 14 години. Літній табір “City camp” від центру інтелектуального та творчого розвитку дитини “Smartum” робить  акцент на унікальних курсах лідерства, які допоможуть діткам стати впевненішими у собі, покращити самооцінку та розвинути свої сильні сторони. Денний табір “Оба-на” знайомить школярів з професіями – на фініші тематична вечірка. Перші Київські курси іноземних мов презентують англомовний денний табір “High Five”. Розібратись з сімейним бюджетом, відчути, що таке гроші, створити мультфільм про мрії можна у таборі “Школа фінансової грамотності для дітей “RICH&HAPPY”. На школярів від 10 до 15 років розрахована програма  «Дитячий IT-табір».

Від вивчення основ робототехніки до створення власного YOU TUBE каналу – результати занять батьки можуть побачити на закритті зміни, а діти отримують свої сертифікати про пройдений курс. У цікавому форматі працює КіноМайстерня “Тернополятко” – від 14 00 до 18 00 юних слухачів чекають зустрічі з журналістами радіо та телебачення, тематичні екскурсії, майстер класи, під час яких діти долучаються до усіх таємниць фільмо, мультфільмо та сюжето творення.

Джерело: ТеНьюз