Від сьогодні школярі Тернополя можуть безкоштовно вивчати англійську онлайн

1 Вересня 2017 08:03

Долучитися до безкоштовного вивчення англійської мови онлайн на платформі Lingva.Skills можуть із першого вересня усі тернопільські школярі. Зараз на цій платформі вже зареєстровані і безкоштовно навчаються учні понад 800 загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладів з різних регіонів України.

Для участі в проекті потрібно на сайті www.lingva.ua подати заявку від навчального закладу, вказавши назву, приблизну кількість охочих вивчати англійську та контактний e-mail. З представником школи зв’яжеться координатор, відправить проект офіційного листа, який потрібно підготувати, та подальші інструкції. Реєстрація відбувається винятково через офіційні заявки.

Використовувати онлайн платформу можуть не лише учні або студенти, а й викладачі та адміністрація закладу. Навчання відбувається в зручний для користувача час. Термін вивчення – необмежений, але зазвичай становить 3-6 місяців.

Курс англійської рівня А1-А2 складається з 150 уроків, кожний з яких трьома видами вправ тренує граматичну або розмовну конструкцію. Тож користувачі отримують практичні навички, які дозволяють швидко почати розмовляти англійською мовою.  Вже розробляється наступний рівень В1, а також навчальний контент з німецької мови.

Джерело: 20 хвилин