Дедлайн подій: куди в Тернополі піти на вихідні?

23 Лютого 2018 21:05

Фестиваль-конкурс з повітряної гімнастики, змагання з зі складання кубика-рубика та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.
24 лютого на вас чекає:
24 лютого у Тернополі вперше відбудеться фестиваль-конкурс з повітряної гімнастики. Півсотні гімнастів зі всієї Західної України – Чернівці, Коломия, Львів, Тернопіль – продемонструють свою майстерність у Бункермузі.
Є люди, які навчилися літати… Вгору їх підносить сила волі, наполегливість у тренуваннях, цілеспрямованість. Побачити цю красу можна в один день, в одному місці. Вхід вільний. Телефон для довідок: 0668823024
24 лютого 2018 року Центр Наук Тернополя, що за адресою Площа Героїв Євромайдану, організовує аматорські змагання з зі складання кубика-рубика. Участь у змаганнях може взяти всі бажаючі, заповнивши форму заявки. Speedcubing – вид спорту, основна мета якого полягає в найшвидшому розв’язані головоломки “кубік – рубіка”. Також, до початку змагань, триватиме тренування з Тамари Восхило за складанням кубики – Рубіка для відвідувачів Центру.
Музичну комедію-жарт Марка Кропивницького “Пошились у дурні” показують у тернопільському драмтеатрі 24 лютого. Квитки – у касі драмтеатру. Початок – о 19 годині.
Тернополян запрошують у бач «Коза» на концерт переможців Koza Music Battle 2014, молодого тернопільського гурту NICE CREAM. Вхід вільний
25 лютого на вас чекає:
25 лютого у Тернопільському драматичному театрі імені Тараса Шевченка показуватимуть виставу «Легенда про кохання – Запорожець за Дунаєм» Початок – о 19 годині. Квитки – у касі театру.

Джерело: Терен