У Тернополі демобілізованих бійців навчають азам власної справи

15 Лютого 2017 14:53

Фото з сайту ТНЕУ

Учасники АТО продовжують навчання у рамках бізнес-курсу «Підприємництво: започаткування власної справи», який організований колективом Тернопільської бізнес-школи спільно з підприємцями Тернополя. Про це повідомляє Відділ інформації та зв’язків з громадськістю ТНЕУ.

Цього разу до навчання долучилися нові учасники. Серед близько 30 слухачів організатори радо вітали представників не лише з Тернополя, але й Києва, Харкова, Івано-Франківської області. Позитив та відкритість супроводжували спілкування учасників із тренерами та менторами курсу.

Разом із Сергієм Дмитришиним (засновник IT-компанії Crowdin) ветерани освоїли ключові принципи та критерії щодо пошуку та первинної валідації бізнес-ідей, а також опанували один із базових інструментів бізнес-моделювання, який зможуть успішно застосовувати для проектування власного бізнесу.

Про форми підприємництва, особливості реєстрації підприємства, основи оподаткування, документальний супровід бізнес-дільності та інші складні правові аспекти ведення бізнесу ветеранами в Україні доступно розповів компетентий Володимир Левкович (партнер юридичної компанії YARLAN, м. Київ).

Вихідні дні ветерани завершили з новими ідеями, домашніми завданнями та нетерпінням в очікуванні наступних зустрічей у бізнес-школі.