Там, де голова Тернопільської ОДА бачить політику, правоохоронці констатують дрібне хуліганство

21 Лютого 2017 12:47

19 лютого на приміщенні візового центру у Тернополі з’явився надпис червоною фарбою «Наш Степан Бандера». Зловмисник зробив це на світанку, а потім кинув пакет з фарбою на піддашок приміщення.

Голова ТОДА Степан Барна вбачає у цих діях слід російських спецслужб і вже встиг зробити заяву, в якій зокрема йдеться: «Агенти Кремля намагаються у різний спосіб дестабілізувати ситуацію в середині нашої країни. Усі їхні дії направлені проти українського народу, а також проти того європейського вибору, який зробила наша держава. Але я переконаний, що у нас достатньо фахівців, аби виявити таких осіб та притягти до відповідальності. Також я впевнений, що жителі Тернопільщини мудрі та зуміють відрізнити справжню державницьку позицію від псевдо-патріотів, які намагаються посіяти розбрат».

Очільник області просить правоохоронців якомога швидше розслідувати інцидент. В ГУ НП Тернопільської області кваліфікують такі дії як дрібне хуліганство і намагаються встановити особу, щоб притягнути до адміністративної відповідальності.