Записатись на оформлення ID-паспорта у Тернополі, Чорткові та Кременці можна через електронну чергу

22 Лютого 2017 14:23


Електронна черга для запису на оформлення ID-картки та паспорта для виїзду за кордон запрацювала у Тернопільській області. Про це повідомило УДМС України в Тернопільській області.

До сервісу підключені:

Управління ДМС України в Тернопільській області – м. Тернопіль, бул.Шевченка, 10;

Тернопільський міський відділ – м.Тернопіль, вул.Коновальця, 6;

Кременецький РС – м. Кременець, вул.Драгоманова, 9;

ЧортківськийРС – м.Чортків, вул.Горбачевського,5;

Тернопільський РС– м. Тернопіль, вул. Степова, 45.

Громадяни, які мають доступ до Інтернету, можуть записатися до електронної черги не виходячи з дому за посиланням http://dmsu.gov.ua/online .

Ще один спосіб записатися в електронну чергу – скористатися терміналом, який знаходиться в зазначених вище підрозділах міграційної служби.

Також можна отримати послугу без попереднього запису. Для цього у день звернення в підрозділ міграційної служби необхідно отримати в терміналі талон без вказаного часу прийому, який дає можливість того ж дня, щойно з’явиться вільне місце, отримати послугу. Даний талон діє лише впродовж одного дня.

Система електронної черги не допускає запізнення. Якщо громадянин пропустив свій час, то запис не переноситься, а анулюється системою. Спізнившись, доведеться записуватися на іншу дату, чи отримувати талон в чергу «сьогодні на сьогодні» й чекати, коли у з’явиться вільне місце.

Разом з тим, кількість громадян, яким можливо надати послугу впродовж одного дня обмежена, тому не зволікайте з оформлення документів, а оформляйте їх завчасно.