До 1 квітня ями на дорогах Тернопільщини обіцяють залатати

2 Березня 2017 11:16

Фото прес-служби ТОДА

На Тернопільщині визначили стратегію діяльності служби автомобільних доріг, облавтодору та інших структурних підрозділів органів державної влади, які зобов’язані забезпечувати нормальне функціонування доріг в області. 

Голова ОДА Степан Барна ознайомився із потужностями Деренівського асфальтобетонного заводу, яке щодня виробляє понад 300 тонн асфальту. Така інтенсивність виробництва може забезпечити потребу у матеріалах, необхідних на ремонт доріг Тернопільщини.

«Першочергово ми поставили собі за мету вже до 1 квітня ліквідувати ямковість на магістральних дорогах області. З іншої сторони — максимально долучити учнівську молодь та громаду краю до впорядкування територій вздовж доріг», — зазначив очільник області.

Сьогодні у загальному фонді на будівництво траси Тернопіль-Львів закладено майже 140 мільйонів гривень. Будівництво цієї дороги планують розпочати вже з наступного тижня. Реконструкція автошляху Тернопіль-Дубно розпочнеться у березні й завершиться орієнтовно у травні. На це виділено 168 млн. грн.

 

За матеріалами прес-служби ТОДА