Громади Тернопільщини вчитимуть бути соціально та економічно успішними

14 Червня 2017 18:25

15-16 червня у Тернополі відбудеться форум «DOBRE Буст «Розвиток громад та їх економіки». 

Захід покликаний активізувати соціально-економічні процеси в об’єднаних територіальних громадах Тернопільщини.

Кращі практики залучення громадськості до процесу розвитку громад та їх економіки, соціального підприємництва, успішного локального бізнесу для учасників з ОТГ представить Західноукраїнський ресурсний центр в рамках децентралізаційної програми DOBRE.

У четвер, 15 червня, об 11:00 в конфренц-залі готелю «Глобус» (м. Тернопіль, вул. Степана Будного, 18) відбудеться відкриття форуму та прес-брифінг щодо проекту DOBRE Буст «Розвиток громад та їх економіки», які реалізовує Західноукраїнський ресурсний центр в рамках програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

Спікери: Василь Полуйко, заступник міністра екології;  Іван Крисак, перший заступник голови Тернопільської облдержадміністрації; представники програми DOBRE

З місцевими  підприємцями,  громадськими активістами, представниками органів місцевого самоврядування організатори обговорять принципи сталого розвитку громад та їх економіки, про соціальне підприємництво в Україні, а також про можливості залучення фінансування з різних джерел для ОТГ.