Муніципальний Галицький камерний оркестр у неділю подарує тернополянам легку та популярну музику

17 Червня 2017 15:48

Концертом легкої та популярної музики завершує свій XXV ювілейний концертний сезон Муніципальний Галицький камерний оркестр. Відбудеться захід у неділю, 18 червня, в Українському Домі «Перемога». У програмі звучатимуть джаз від американських композиторів Лероя Андерсона та Скота Джопліна, самба та бугі.

Не обійдеться і без популярної, улюбленої слухачами класики, такої як «Гумореска» Дворжака та «Угорський танець» Брамса, разом із осучасненим баченням творів Моцарта, втіленим у композиції Роберта Лонгфілда. Ліризму та романтики нададуть програмі «Гобой Габрієля» Морріконе, «Мелодія» Попеску, «Ніч і день» Портера, роковий драйв забезпечить «Дим над водою» із репертуару «Deep Purple», а шанувальників музики кіно потішать «Прогулянка слоненяти» Манчіні із стрічки «Хатарі» та саундтрек із кінофільму «Пірати Карибського моря» Бадельта.

Словом, як сказав художній керівник і диригент колективу, народний артист України Василь Феленчак, ця програма – музичний калейдоскоп, де, поруч із композиціями  розважального характеру, звучатимуть програмні твори, які передають характер людини та її стан душі. Але насамперед концерт легкої та популярної музики від Галицького камерного – це позитивні враження, гарний настрій та романтика із легкою ноткою ностальгії.

Запрошуємо у неділю, 18 червня, в Український Дім «Перемога». Початок концерту о 19 годині.

Квитки можна придбати в касі «Перемоги» (тел. 52-15-00). Вартість квитків 40-50 грн. Телефони для довідок: +38-066-114-86-34, +38-096-320-00-73.