До Дня молоді у селі Мшанець Тернопільського району відкрили басейн

27 Червня 2017 16:47

Фото: Ярослав Бачинський

Європейська цивілізація стрімко вривається у західноукраїнське село. Її візиткою на Тернопільщині стали оригінальні й зручні котеджі, затишні й світлі будинки, побудовані архітекторами останнього покоління. Європейське житло – це лише один із головних атрибутів. Дехто прикрашає прибудинкову територію квітами, екзотичними деревами і кущами, античними і казковими фігурами, криницями, низькорослими виноградниками тощо.

До Дня молоді житель селища Микулинці Теребовлянського району, успішний молодий підприємець Юрій Пинцак,  власник кафе «Валігури» у селі Мшанець відкриває під відкритим небом басейн з прозорою артезіанською водою, а також водні спуски до плеса. Його розміри 16х10 метрів. Ним вже користуються не лише відвідувачі та заїжджі туристи, але діти і юнаки та дівчата місцевих селян, працівників успішного агропідприємства «Мшанецьке», яким вже 33 роки керує відомий на Тернопільщині аграрій, заслужений працівник сільського господарства України Петро Іллящук. Завдяки басейну, смачній кухні, чудовому обслуговуванні відвідувачів кафе «Валігури» поруч траси Тернопіль-Чернівці, Тернопіль- Камянець-Подільський збирає все більше відвідувачів відвідувачів з усіх куточків України на запашну каву та квітковий чай.

Басейн під відкритим небом у с. Мшанці Теребовлянського району – перша водна споруда такого типу у сільській місцевості Тернопільщині.

Джерело: ТеНьюз