Нетипові ресторани і кав’ярні, котрі варто відвідати в Тернополі

8 Липня 2017 12:53

Фото: Тарас Савчук

Нові ресторанчики та кав’ярні незалежно від пори року з’являються регулярно. Ближче до зими всі хочуть тепла, і ховаються чимдалі від холоду по затишних куточках, а влітку –  шукають щось цікаве в нових місцях. 

У Тернополі відкрилося кілька неординарних кафе,  про які ви багато чули та ще не відвідували. MoeMisto.ua підібрало добірку найновіших закладів які відкрились у Тернополі. Заклади здивують не тільки тернополян а ще й гостейміста!

Ресторан-барбекю на озері “SpeakEasy”

Такий ресторанний слід Америки віднедавна з’явився на тернопільській “Циганці”. Що й казати, вид із закладу приголомшливий, споглядати можна годинами, до того ж, збоку знаходиться волейбольне поле.  Ті, хто не прихопили з собою покривала, можуть орендувати лежаки. Тернополяни в захваті.

Бар “Пасаж Адлера 13”, вул. О.Кульчицької

Наймолодший із закладів Тернополя, який нещодавно “появився на світ”.  Така французька назва “Пасаж Адлера 13”, тісно переплетена з історією нашого Тернопілля, бо саме так називалась теперішня вулиця Олени Кульчицької.  Втім, привабливості закладу додає зовсім не його найменування, а смачні напої та вишуканий дизайн.  А ви там вже встигли побувати?

Щоденне кафе “Lampa”, вул. Грушевсього, 1

Оригінальна назва у співвідношенні зі свіжим літнім меню. Кафе відкрилось всередині червня, випередивши своїм народженням “Пасаж Адлера 13”, лише на декілька днів. Втриматись чи відмовити собі тут у чомусь, завдання не з легких.  Так вже від недавна у центрі міста “засвітилась” нова Lampа.

Грузинський ресторан “Хінкальня” вул. Валова, 3

Унікальнийформат гостинного ресторану грузинської кухні, головна складова – смачна та недорога їжа. Можна посмакувати чачою, хачапурі у поєднанні з домашнім вином. У закладі багато уваги приділяють дітям, є дитяче меню. Кожну суботу проводиться майстер-клас для дітей віком від 5 до 12 років

Кав’ярня “Скаварідка” вул.Валова 1

Новинка яка відкрилась у жовтні минулого року. Деякі плутають “Пательня” це чи “Сковорідка”,  але в цьому родзинка  кав’ярні. Родзинка є й в інтер’єрі. Замість звичайних стільців гості можуть випити чашку кави, гойдаючись на гойдалці.

Фото з мережі інтернет

 

 

Джерело: ТеНьюз