Субота, 8 липня, на Короп Фесті стала по-справжньому рекордною. 3009 літрів рибної юшки вдалося приготувати в одному величезному казані, щоб пригостити нею понад 6 тисяч осіб . Рекорд зафіксовано.
- – Такий рекорд потрібен для настрою тернополян ,– сказав один з організаторів Руслан Миронів.
Шеф-кухар Руслан Гуралевич, пояснив:
– Складно було працювати із казанком таких масштабних розмірів. Але нам все вдалося, тож набираємось позитиву для ефективної роботи після вихідних. Для приготування ми взяли півтонни коропа, півтонни картоплі, по 100 кг цибулі та моркви, 10 кг приправ, 15 л екологічного самогону та гілку вишні. Найважче було дотримуватися правильного режиму температур, аби все смачно вдалось. Також важливо для юшки використовувати річкову рибу різноманітних видів.
Розважали гостей фестивалю гурти Триставісім, Медовий полин, Hero is comsng, Atlantic Gardens