Мати запросила екстрасенсів, щоб переконати слідчих, що її син не винен у жорстокому вбивстві на Тернопільщині (Відео)

9 Липня 2017 08:03

Фото з мережі інтернет

Про вбивство 17-річної Ірини Мукоїди з села Вишнівець, Збаразького району, на Тернопільщині, говорять чи не усі. Історія трагедії обростає чутками, домислами та плітками. Вбивцю знайдено, та люди у Вишнівці досі не можуть заспокоїтися

Мати підозрюваного у вбивстві 16-річного Василя, звернулася до популярного телешоу «Битва екстрасенсів». За допомогою учасників з надприродними здібностями вона хоче виправдати свою дитину. Днями вони побували у селі. Це наробило чимало галасу серед місцевих мешканців.

17-річну Ірину Мукоїду знайшли мертвою близько шостої години ранку 26 червня на сільській дорозі. Місцеві мешканці переконані, що це справа рук місцевих «мажорів». Натомість у поліції кажуть, що це все вигадки. За версією правоохоронців, злочин вчинив 16-річний підліток із сусіднього села. Хлопця затримали і за рішенням суду посадили в СІЗО на два місяці без права на внесення застави. Однак ні місцеві мешканці, ні родичі, ні викладачі ліцею, де навчається хлопець, не вірять у його винуватість.  А доводи правоохоронців називають «підтасованими». Селяни вже навіть двічі перекривали у Вишнівці дорогу, вимагаючи об’єктивного розслідування. Тому мати підлітка, окрім адвоката, вирішила звернутися за допомогою до екстрасенсів у надії на те, що хоч вони проллють світло на цю темну історію… Якщо цього не може, на їхню думку, зробити поліція.

Відео зі сторінки Андрія Рудана. 

 

تم نشره بواسطة ‏‎Андрій Рудан‎‏ في 7 يوليو، 2017

تم نشره بواسطة ‏‎Андрій Рудан‎‏ في 7 يوليو، 2017

تم نشره بواسطة ‏‎Андрій Рудан‎‏ في 7 يوليو، 2017

Джерело: ТеНьюз