У ці вихідні Заліщики запрошують на свято

13 Липня 2017 19:03

У розпал спекотного літа щедра тернопільська земля запрошує всіх поціновувачів якісного українського року та відмінного відпочинку відвідати на березі Дністра дводенний музичний фестиваль «Заліщики Фест». 15-16 липня в Заліщицькому парку «Молодіжний» відриваємося на повну!

У минулому році старт фестивалю дала найважливіша подія в житті міста – святкування 250-річчя від дня надання Заліщикам Магдебурзького права. Захід настільки сподобалося гостям і місцевим жителям, що було прийнято рішення організовувати його щорічно. Святкову атмосферу південного куточка Тернопільщини створять вітчизняні рок-групи, які творять у всіх рок-напрямах, починаючи від фолку, інді, поп і закінчуючи потужними хард і метал-композиціями. Серед заявлених учасників: «Detach», «MEPI», «Re-MIX», «КораЛЛі», «Точка Опори», «Трутні», «Колір ночі», «Брати Станіслава», «Медовий полин», «ТРІСТАВІСІМ», «Моторолла» і «Шосте чуття», пише concert.ua.

Колориту фестивальним дням додадуть захоплюючі екскурсії, сплави по порогах Дністра, оригінальні конкурси з цінними призами, цікаві майстер-класи, запальні нічні дискотеки. На території парку буде організоване наметове містечко, фуд-корти на будь-який смак і ярмарок з місцевими національними сувенірами.