Російська церква продовжує “виховувати” дітей з Тернопільщини

14 Липня 2017 16:03

В умовах інформаційної війни з Україною Росія вже давно використовує вірних слуг – духовенство Московського патріархату – для «зомбування» українців. Таких прикладів є безліч, однак врешті батюшки вдалися до того, щоб використовувати дітей.

Мова йде про «Тернопільську православну молодіжку», яка діє при Тернопільсько-Кременецькій єпархії УПЦ та нараховує близько півтисячі прихильників по всій Тернопільській області. Зовні дана структура видається простим об’єднанням дітей та молоді, де їх навчають принципам християнства. Однак, якщо придивитися більш детально – членам цієї організації активно пропагуються ідеї «русского мира» та винятковості Московського патріархату.

Для належного «освоєння пройденого матеріалу» найбільш відданим прихильникам російської церкви з Тернопільщини організовують щорічні поїздки до Росії, де вони приймають участь в проекті «Содружество православной молодежи», що проводиться за ініціативи патріарха РПЦ Кирила. В липні цього року теж планується проведення такого заходу за участі дітей з нашої області.

Під час лекцій, семінарів та навіть простого спілкування учасників «накачуюють» проросійською ідеологією, що прямо передбачено офіційною програмою проведення цього проекту. Не проходить без «русского мира» і жоден концерт, де учасники – виконавці звеличують Росію та бажають відновлення Російської імперії.

Тож, варто кожному із нас добре задуматися над майбутнім, яке прямо залежить від наших дітей. Адже їхня ще не сформована свідомість легко піддається під вплив російської пропаганди, що у майбутньому може обернутися катастрофічними наслідками.

Джерело: За Збручем