Сьогодні поблизу Тернополя стартує чотириденний музичний фестиваль “Файне місто”

20 Липня 2017 08:03

Фестиваль “Файне місто” у 2017 році відбудеться 20-23 липня на території іподрому поблизу Тернополя. Це вже п’ятий, ювілейний фестиваль. Цьогоріч на “Файному місті” передбачена дуже насичена програма, а ціни на квитки нижчі, ніж, наприклад, були на ATLAS Weekend у Києві.

“Файне місто 2017” – міжнародний фестиваль, в якому перетинаються практично всі сучасні напрямки музики: рок, альтернативу, фолк, поп, денс-музику ви почуєте на шести сценах фестивалю. У 2016 році “Файне місто” відвідало понад 15 тисяч унікальних відвідувачів, що є абсолютним рекордом фестивалю за весь час існування. Фест традиційно пройде під лозунгом “Файне місто” – територія вільних людей”.

“Файне місто 2017” триватиме 4 дні. Цього року фестиваль проведуть на території тернопільського іподрому, що за 7 км від самого Тернополя в напрямку Львова (траса H02), що сприяє зручному та легкому добиранню на територію фестивалю. На “Файне місто” можна буде добратися як громадським транспортом, так і фестивальними автобусами, які відправлятимуться кожних 30-40 хв від головного залізничного вокзалу Тернополя, пише 24 канал.

На “Файному місті 2017” виступить чимало закордонних виконавців, таких як Guano Apes (Німеччина), Poets Of The Fall (Фінляндія), Skindred (Великобританія), BRUTTO (Білорусь). Крім того, публіку запалюватимуть улюблені українські музиканти та гурти: Брати Гадюкіни, Друга Ріка, ТНМК, O.Torvald, Антитіла та багато інших. Також на фесті буде літературна сцена.

Джерело: 0352