Військовий з Кременеччини показав, наскільки якісно змінюються Збройні Сили України (Фото)

1 Серпня 2017 10:03

Фото: Тарас Паляниця

Про нову казарму, в якій проживають військовослужбовці строкової служби, що проходять службу у 184 Навчальному центрі (військове містечко “Базове”), на своїй сторінці у Фейсбук розповів молодший сержант ЗСУ з Почаєва Тарас Паляниця.

“Серед побутових зручностей: система вентиляції, побутові приміщення, протипожежна сигналізація із системою оповіщення, туалет, умивальники та навіть душові кабінки, — зазначив Тарас. — Ви собі могли уявити душову в казармі? Я – ні, аж дотепер.

Солдати-строковики тепер сплять на нових матрацах, які, до речі, не потрібно “відбивати” по старій совковій системі. Матрац має квадратну форму, виготовлений з поліпротилену.

Військова казарма обладнана системою обігріву, як в основному приміщенні, так і в туалетах, вбиральнях та побутових кімнатах.
Довкола казарми якісно постелена бруківка із системою водовідведення.

Пожежна сигналізація із датчиками диму, пожежними гідрантами та системою оповіщення для евакуації особового складу.

Поруч будується ще одна казарма такого ж типу.

Як військовий, який проходить службу у 184 Навчальний центр та колишній волонтер, який на власні очі бачив армію (або ж те, що з неї залишилося) у 2014 можу сказати для порівняння: Збройні Сили змінюються. Можливо не відразу, можливо не в одну мить, але зміни є. Вони відбуваються постійно і частини військових ці зміни вже доторкнулися”.

Фото: Тарас Паляниця

Джерело: Погляд