Як британський і тернопільський хори сиротам допомагали (відео)

7 Серпня 2017 15:03

Британський «Rock Choir»  разом із терноільським хором “Зоринка” співали 4 серпня у Тернополі, щоб підтримати сиріт. Долею дітей з українських інтернатів музиканти зацікавилися завдяки диригенту -екс-тернополянці Христині Дмитрик, випускниці “Зоринки”, яка керує чотирма хорами у Лондоні.

Мета заходу – привернути увагу громади до проблем випускників інтернатних закладів та зібрати 50 тис. грн. на допомогу 14 дітям-сиротам, які вперше вступають в самостійне життя у 2017 році.

Крім того, зібрана допомога піде на підтримку волонтерського проекту «Наставництво для дитини з інтернатного закладу», який започаткований у 2016 році на території Тернопільської області потребує максимальної підтримки нашої громади.

Додамо, що  рок-хор «Rock Choir» є одним з найбільших у світі хорів. Сьогодні він налічує більш ніж 26 тисяч учасників у понад 360 локаціях у Великій Британії. Христина диригує хорами на заході, сході, півночі й центрі Лондона.

Минулого року в грудні музиканти, щоб допомогти тернопільським сиротам, дали благодійний концерт у столиці Британії. А цього року вирішили приїхати в Україну.

У Тернополі на майдані аншлаг. Тернопільська дитяча хорова школа "Зоринка" та британський мега хор з Лондона. Це просто дивовижно!!! ❤ Дякую Майбутнє сиріт та Andriy Nazarenko ???

Posted by Лілія Проць on Friday, 4 August 2017

 

Джерело: Погляд