Як здійснити повноцінну екскурсію Тернопільщиною за допомогою смартфона (відео)

9 Серпня 2017 10:03

Фото з мережі інтернет

Якщо ви бажаєте дізнатися та побачити інформацію про туристичні перлини Тернопільщини, вам потрібно лише завантажити додаток, який сканує QR-код і сфотографувати його. За декілька секунд з’являється інформація двома мовами – українською та англійською про відповідний туристичний об’єкт. Це яскравий приклад того, як технології використовуються у туристичній сфері. – розповідає Тернопільська філія НСТУ

Зісканувавши QR-код, ви зможете не лише переглянути фото того чи іншого туристичного місця, але й дізнатися про предмети побуту (якщо такі передбачені) та видантних діячів цього краю. Окрім цього, буде коротка довідка, коли заснований об’єкт, його першовідкривачі та коротка історія.

На відповідному таблі з QR-кодом, окрім великого, є ще малий – це посилання на туристичний портал http://www.ternotour.com.ua/ , де ви зможете прочитати повну інформацію про усі туристичні об’єкти Тернопілля. Варто зазначити, що на виготовлення табел з QR-кодами витратили 6000грн. Поки що туристичний додаток може охопити близько 100 об’єктів, серед яких печери на Борщівщині, усі замки краю та паломницькі центри.

Джерело: ТеНьюз