Флешмоб до Дня національного прапора на Тернопільщині (фото)

23 Серпня 2017 08:03

Фото: ТОДА

Міністерством Закордонних справ України ініціювало створення флешмобу, присвяченого Дню національного прапора України. Відтак, українців закликають зробити фото з національним прапором та розмістити на сторінці у Фейсбук з відповідним хештегом. – повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація

Тернополяни уже долучилися до акції та зробили фотографії з національним символом. Зокрема, під керівництвом голови Теребовлянської райдержадміністрації Юрія Ништи, у патріотичній акції взяли участь працівники апарату та структурних підрозділів РДА. Світлини з прапором України зроблені біля віадуку, що у с. Плебанівка Теребовлянського району.
До флешмобу долучилися й голова Бережанської райдержадміністрації Володимир Петровський та службовці райдержадміністрації, районної та міської рад. Для спільного фото колеги зібралися на славній горі Лисоня, яка є гордістю Бережанського краю, місцем героїчної битви Січових Стрільців з російськими військами у 1916 році.

Фото: ТОДА

Флешмоб підтримала й Бучаччина. Працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району, а також громадськість краю розміщують у соцмережах свої  фото з національною символікою, зроблені у визначних та відомих місцях Бучацького району.
До патріотичного флешмобу долучився й голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна під час робочого візиту в Озерянську об’єднану територіальну громаду, що у Борщівському районі.
Також в акції до Дня національного прапора активну участь беруть жителі Підгаєцького та Зборівського районів Тернопільщини.

До слова, сьогодні, у День Державного Прапора, найбільш креативні світлини будуть опубліковані на всіх сторінках соцмереж МЗС, а фото-переможець стане обкладинкою акаунтів МЗС у соціальних мережах до кінця літа.

Фото: ТОДА

Джерело: ТеНьюз