Як у Тернополі святкували День державного прапора України (фото, відео)

24 Серпня 2017 11:03

Фото: Тернопільська міська рада

23 серпня у День державного прапора України у центрі міста урочисто освятили національний стяг. З нагоди зібралося чимало тернополян, духовенство, військовослужбовці  та представники влади. Принагідно, очільник міста Сергій Надал нагородив почесними відзнаками та подарунками дев’ятьох військовослужбовців. – інформує Тернопільська міська рада

З нагоди Дня державного прапора у центрі Тернополя відбулася організували урочисту церемонію, представники духовенства урочисто освосвятили та підняли вгору націнальний символ.

«Сьогодні ми згадуємо хлопців, які у 1990 році першими підняли синьо-жовтий стяг над Тернопільською міською радою і голосно заявили про право українців на власну державу. Ми згадуємо тих, хто щодня під цим прапором воює за волю України на Сході та згадуємо тих, хто під синьо-жовтим стягом прославляє нашу державу у спорті, науці, економіці, культурі, – зазначив Сергій Надал. – Бажаю, щоб кожен українець відчував гордість там, де бачить Державний прапор України та щоб цей символ частіше майорів з нагоди нових перемог України! Нехай під Державним прапором до нас прийде мир і процвітання!».

Відео Юрій Дігай

Джерело: ТеНьюз