Побажання Тернополю від тернополян у День міста

28 Серпня 2017 10:12

Де б не були тернополяни, нам хочеться повертатися сюди – у своє рідне місто Тернопіль. Так приємно прогулятися улюбленою Валовою, Набережною, парками, помилуватися Ставом, фонтанами, замком, зустріти знайомі обличчя. Це місто, яке надихає, додає енергії та сили. З Днем народження Тернопіль вітають тернополяни різного віку та професій. Та всіх їх об’єднує одне – щира любов до свого міста.

Процвітання і багато туристів – Юрій Штопко, регіональний видавець RIAмедіа:

– Вітаю Тернополян і гостей міста з Днем незалежності та Днем міста! Бажаю, щоб був мир і спокій в державі, щоб не гинули наші захисники. Місту – розвитку, процвітання і багато туристів. В Тернополі дійсно є що побачити і де відпочити! Ми любимо наше місто!

Правильних думок в головах – Роман Задорожний, голова клубу активного відпочинку «Файні мандри»:

– Розумних рішень, вдалих втілень, реалізації яскравих та корисних задумів! А в першу чергу правильних думок в головах тернополян – твердості та досягнення цілей, які потрібні для нашого міста. Бажаю Тернополю бачити все більше та більше усміхнених людей на чистих площах та вуличках, в незабудованих парках, на активних здорових заходах. І хочеться вірити разом з ним, що ми не втратимо обличчя та будемо вірними одне одному.

Росту та розвитку – Володимир Антків, економіст, урбаніст, голова ГО “Центр інтелектуального та громадського розвитку:

– Файне місто Тернопіль є особливим для кожного мешканця. Свято дня міста об’єднує усіх, кому воно дороге. Я бажаю, щоб кожен тернополянин і гість цього міста були щасливими, жили в достатку та благополуччі. Щоб місто процвітало. З кожним роком Тернопіль оновлюється та стає комфортнішим для усіх. А той, хто відвідає це місто, нехай відчує неймовірний приплив сил від биття хвиль Тернопільського ставу. Нехай місто пишається досягненнями своїх мешканців та пам’ятною історією. Молодь, яка навчається тут та працює, хай відчуває себе потрібною місту. Хай буде шана людям похилого віку. Щоб кожен, хто побуває в цьому місті в різну пору року, відчував вир життя щасливих та усміхнених тернополян. Тож росту і розвитку Файному місту!

Чимбільше сонячних днів – Павло Боровський – тренер:

–    Тернопіль люблю за те,що тут живуть щирі та привітні люди.За чистоту на вуличках та прекрасні будівлі.Я обожнюю Тернопіль. Вітаю всіх Тернополян та гостей міста з днем його народження! Бажаю розвитку, позитиву та побільше сонячних днів у вашому житті!

Файне місто лише одне -Олена Кривицька, бронзова призерка чемпіонату світу-2017 з фехтування:

–    Вітаю усіх Тернополян з Днем нашого чудового міста! За останні роки Тернопіль розквів, з’явилося багато нових проектів, завдяки яким місто стало яскравішим та привабливішим! Чудово, що ця тенденція набирає обертів, і кожного разу я відкриваю для себе нові цікаві місця. Хочеться побажати, щоб Тернопіль залишався чистим, привітним, гостинним містом, відвідавши яке одного разу, хочеться повернутися сюди знову і знову! Недарма Файне місто в Україні -лише одне! Усім чудового настрою у цей святковий день! З Днем народження , Тернополе!

Тернопіль – як гоноровий юнак Андрій Кір, голова ГО CityProject:

–    Вже минуло майже півтисячі років з дня народження міста на Ставі. Файне, Те, чи Тернопіль…Якось і не повертається язик назвати його “старим дядьком”. Та й чому так його називати, бо ж Тернопіль — це не лише будинки, вулиці та площі. Це ми, люди, які тут були раніше, і які зараз живуть та творять його історію. Якщо так задуматися про характер, то Тернопіль — швидше як гоноровий юнак. Інколи він любить побути таким собі лінтюхом, але потім, коли виникає необхідність, він стає зразком самоорганізації, взаємодопомоги і реалізації своїх найамбітніших цілей. І не важливо, чи це організація досліджень, чианомальний снігопад, чи національно-визвольна боротьба! Йому все під силу, бо є ми — люди, які хоч і такі всі різні, та готові ставати пліч-о-пліч до спільної справи і нашого добробуту. Тому, 28 серпня — це не просто День міста, а справді наше з вами свято. Я бажаю нам завжди підтримувати в собі той юнацький запал, дбати про Тернопіль та працювати, щоб робити його ще кращим для нас та майбутнього!

Чистих узбіч, миру і злагоди  – Юлія Синюгіна, товарознавець:

–    Обожнюю Тернопіль. Місто,в якому я народилася та виросла, де народилися мої батьки. А ще тут мешкають прекрасні люди. Місто квітуче мальовниче та компактне, одним словом – європейське. Багато цікавих будівель та пам’яток архітектури. Місту перш за все хочу побажати чистих узбіч, миру та злагоди. Як на мене, то Тернопіль ідеальний, завдяки тому, що розвивається. А тернополянам в першу чергу хочу побажати атмосфери та нових ідей, щодо створення подальшого комфорту нашого Файного міста!

Фото з мережі інтернет

Джерело: 20 хвилин