На жвавому перехресті в Тернополі бензовозу відмовили гальма (відео)

5 Вересня 2017 12:21

Фото: ДСНС

1 вересня, близько 15:00 години на перехресті вулиць Шептицького-Степана Будного  56-річний водій бензовоза не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу внаслідок чого допущено зіткнення із Volkswagen Polo, Daewoo Lanos, Volvo, Mercedes-Benz, ЗАЗ-110307, Mercedes-Benz Sprinter та Mercedes-Benz SG .

Водія бензовоза забрала швидка, але він помер по дорозі до лікарні. Водія Volkswagen Polo шпиталізували. За попередніми даними, у нього закрита черепно-мозкова травма головного мозку, струс головного мозку, забій плечового суглобу та грудної клітки.

Цистерна була пошкоджена, а пальне розлилося на проїжджу частину та за її межі. Тому до ліквідації наслідків надзвичайної події залучили рятувальників, зокрема 18 чоловік особового складу на чолі із заступником начальника Управління полковником служби цивільного захисту Юрієм Берестецьким, а також 6 одиниць спеціальної техніки, в тому числі дві автоцистерни, аварійно-рятувальний автомобіль та автомобіль хімічного захисту. Вони провели заходи, щоб запобігти займанню пролитого палива, а також відновили рух транспортних засобів. Крім того, рятувальники відкачали залишки палива з пошкодженої ємкості.

Джерело: ТеНьюз