В Тернополі почастішали майстерні крадіжки

7 Вересня 2017 08:08

Двічі у мешканців  Тернопільщини “майстерно” крали чималі суми грошей. І хоча тарпилися обидві події ще в серпні,  поліція ще й зараз просить допомогти розшукати зловмисників.

Перша подія трапилась ще 25 серпня в приміщенні обмінника валют, що у Чорткові на вулиці Степана Бандери, 32. Невідомий чоловік під час обміну грошових коштів, шахрайським способом заволодів грошима. Сума, яка зникла – 2060 доларів США. Загальна сума збитків – 52530,00 гривень. Зловмисника зафіксувала камера відеонагляду.

40 тисяч гривень зникли 30 серпня близько 23 години у жителя Зборівського району із салону його автомобіля. Так поплатився чоловік за свою доброту. Чоловік, помітивши незнайомку, що зупиняла транпорт на узбіччі біля села Чижиків Пустомитівського району Львівської області, вирішив підвезти її.

Поблизу Зборова водій помітив автомобіль, який з’їхав у кювет. Він зупинився, щоб допомогти. Допоки власника не було, пасажирка обнишпорила салон та знайшла готівку заховану під сидінням машини. А кермувальник, повернувшись до своєї машини, не зайшов там ні жінки, ані грошей. Зловмисницю розшукують поліцейські.

Прикмети підозрюваної: вік близько 40 років, повної статури, зріст 155-160 сантиметрів. Була одягнена в темний одяг, схожий на спортивний костюм та сандалі світлого кольору. Інформацію просять повідомляти за номером у Зборові (03540) 2-20-46, або на лінію “102”.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області.