Правоохоронці встановили особу горе-матері, яка викинула на смітник новонароджене маля

12 Вересня 2017 08:08

Правоохоронці встановили особу горе-матері, яка викинула на смітник новонароджене маля, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу поліції Тернопільщини.

Перевірка чи не усіх житлових масивів Тернополя, відпрацювання інформації, яка надходила від небайдужих громадян – усі ці заходи дали позитивний результат.

Копи розшукали в одному з медичних закладів 30-річну мешканку обласного центру. Вона намагалася ввести в оману слідчих, адже спочатку заперечувала свою вагітність, стверджуючи, що лікує запалення яєчників, а вже згодом заявила, що народила хлопчика. Однак зрештою розповіла усі шокуючі подробиці.

Хоч сама жінка виховує п’ятирічну донечку, але без будь-яких докорів сумління позбавилася немовляти, а допомагала їй у цьому матір, з якою проживає.

За попередніми даними тернополянка народжувала вдома у туалеті. Стверджує, дитина народилася мертвою, тому й вирішила одразу її позбутися. Шокує й той факт, що матір не тільки не схаменула доньку, а допомогла загорнути дитину та винести на смітник.

Обшук в квартирі тернополянки допоміг виявити докази, які підтвердили, що маля народилося саме у оселі. Жінка у скоєному зізналася.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 117 кримінального кодексу – умисне вбивство. Триває судово-медична експертиза, яка встановить основну причину смерті новонародженої дівчинки.

Нагадаємо, нещодавно на смітнику було знайдено труп новонародженої дитини.