Тернополянка створює нову укрaїнську мережу “ЄСВОЄ”

14 Вересня 2017 16:06

Фото з мережі інтернет

Нещодавно тернополянка Олександра Струмчинська повідомила, що відома в Тернополі та поза його межами соціальна мережа «Ukrainians» більше не буде діяти.

Тепер вонa нa своїй сторiнцi у Facebook оголосилa про створення мережi “ЄСВОЄ”.

– Сьогодні ми радістю оголошуємо про початок нової ери. Наша команда збирається змінити, хоча, ні – Наша команда змінює! саму суть поняття «соціальна мережа». Саме в Україні з’явився інноваційний продукт, який ми продемонструємо цілому світу. Вже у вересні розпочне роботу нова!, інноваційна соціальна мережа ЄСВОЄ (esvoe.com) , яка об’єднає не тільки українців, а також громадян інших держав, – повідомила Олександра Струмчинська.

Всім привіт!Декілька днів тому я оголосила про припинення розробки національної соціальної мережі Ukrainians. Ця новина сколихнула українців і викликала широке обговорення в засобах масової інформації та соціальних медіа.?Та не спішіть сумувати!?Сьогодні, ми радістю оголошуємо про початок нової ери. Наша команда збирається змінити, хоча, ні – Наша команда змінює! саму суть поняття “соціальна мережа”. Останні століття, Українці завжди користувались чужим: чи то російським, чи американським…Однак,… сьогодні ми з гордістю заявляємо про те, що у НАС Є СВОЄ! Саме в Україні з'явився Інноваційний продукт, який ми продемонструємо цілому світу. Вже у вересні розпочне роботу нова!, інноваційна соціальна мережа ЄСВОЄ ( http://esvoe.com/) , яка об'єднає не тільки українців, а також громадян інших держав. ? http://esvoe.com/ ?

Posted by Олександра Струмчинська on Monday, 11 September 2017

Джерело: 0352